5.10.2016 г.

Бързи и ефективни упражнения на лост

Лостове за набиране за вкъщи или на двора


Всекидневните физически упражнения са задължителни за доброто здраве и за тонуса на човек. Знаем, че за да поддържаме тялото си във форма няма по-добри упражнения от  правенето на лицеви опори, коремни преси и набирането на лост.


Вече има възможност да поръчате и монтирате лост за упражнения в собствения си дом или двор и да решите проблема с липсата на време за фитнес и нужните финансови средства за това.

Предлагаме на вашето внимание три модела лостове, които са предназначени за домашни условия.
Лостовете са изработени от висококачествена стомана със  специално покритие. Диаметърът на ръкохватката е около 28 мм. Всички необходими елементи са окомплектовани с нужните болтове, винтове и детайли, така че сглобяването им да бъде лесно и бързо.


Първият модел е предназначен за монтиране на  двора.  Отличава се с висока здравина и товароносимост. Той се състои от 2 колонки с височина 2.30м. и дължина 1.50м. на ръкохватката. Колонките се забиват в земята и се бетонират, така че да се осигури необходимата стабилност.

Ето няколко добри упражнения за изпълнение на лост вкъщи.



 Нужно е да разтворите съдържанието на пакет с бетон  в кофа с вода и само след минути ще имате нужното количество разтвор, така че да извършите монтажа бързо и лесно. На опаковката на бетона има точни инструкции за употреба.


Вторият вид е предназначен  за монтиране на пода на  тераса или балкон. Той се състои от две  колонки от по 2.10м. и ръкохватка с дължина  1.00м. Монтира се за плочите или гранитогреса на терасата посредством планки и болтове. Пробиването на плочките трябва да се извърши с бормашина с диамантена боркорона. Лесна и бърза процедура, която ви дава възможност да имате лост вкъщи само с няколко действия.





Третият вид лост е предназначен за монтаж на тавана или на стената. Може да се монтира в стая или на балкон.  Изработен е от висококачествена стомана. Монтира се на 45 см. от стена или  от таван.  Ръкохватка е с дължина 105 м.  и  лоста има товароносимост до 140 кг. Монтира се посредством  метални планки, чиято дължина е 35 см. и се захващат с дюбели, включени в комплекта, които подсигуряват неговата стабилност.




А за финал, ето как не трябва да се изпълняват набиранията :)








Няма коментари:

Публикуване на коментар